Thermografie bij een zorgcentrum in Ten Boer

Thermografie inspectie bij een zorgcentrum in Ten Boer

Thermografie bij zorgcentrum in Ten Boer

Energiekeurplus voerde een thermografie inspectie uit bij een zorgcentrum uit 2003 in Ten Boer. Het doel van het onderzoek van het seniorencomplex in het centrum van het dorp was om de kwaliteit van de bouwkundige schil in beeld te brengen. Bij ons thermografisch onderzoek maakten we verder onder meer gebruik van endoscopie en vochtmetingen om het isolatie niveau en de oorzaak van de aangetroffen vochtproblemen te achterhalen.

Energieprestatie berekening zorgcentrum

Naast een thermografisch onderzoek van het zorgcentrum in Ten Boer maakten we ook een energie prestatie berekening voor de appartementen in het complex. Aan de hand van de energie prestatie berekening, de uitkomsten van de thermografie inspectie en het bouwfysisch onderzoek is een advies opgesteld. Hierin wordt aangegeven welke maatregelen genomen kunnen worden om de aangetroffen vochtproblemen te verhelpen, het comfort te verbeteren en het energielabel van de appartementen te verbeteren tot een A of B-label.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de zakelijke & particuliere markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 – & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie bij grotere gebouwen, zoals zorgcentra en industriële inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

Tags:

Gerelateerd:

Nieuwsberichten: