Thermografie Ten Boer

Thermografie inspectie Ten Boer

Een thermografie inspectie is de beste manier om lekkages en warmteverlies isolatiegebreken of naden & kieren in woningen en andere gebouwen op te sporen. Energiekeurplus is ITC Level 3 gecertificeerd thermografie expert. Wij brengen isolatiegebreken, koudebruggen en vochtproblemen in Ten Boer haarscherp in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Ten Boer. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft je een helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van je energieverbruik onder controle te krjgen. Omdat de kosten van energie de pan uit rijzen kan thermografie zich snel terug verdienen.

Thermografie Ten Boer

Energiekeurplus is ITC Level 3 gecertificeerd expert in thermografie en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s en van drones . Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, tochtklachten en lekkages in vloerverwarmingen en bij platte daken. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Dus wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat of waar de oorzaken van tochtklachten of vochtproblemen te vinden zijn? Neem dan contact op met Energiekeurplus.

Voorbeelden van thermografie in Ten Boer en omgeving

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is expert in energieadvies, thermografie – ITC Level 3 – & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerd: