Thermografie Ten Boer

Energiekeurplus is specialist in thermografie in Ten Boer

Thermografie inspectie Ten Boer

Een thermografie inspectie is de beste manier om lekkages en warmteverlies isolatiegebreken of naden & kieren in woningen en andere gebouwen op te sporen. Energiekeurplus is ITC Level 3 gecertificeerd thermografie expert. Wij brengen isolatiegebreken, luchtlekken, koudebruggen en verborgen vocht in Ten Boer haarscherp in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Ten Boer. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Ten Boer steeds verder stijgen kan thermografie zich snel terug verdienen.

Thermografie Ten Boer

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf (ITC Level 3) en is in bezit van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, tochtklachten, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Dus wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat of waar de oorzaken van tochtklachten of vochtproblemen te vinden zijn? Neem dan contact op met Energiekeurplus.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie – ITC Level 3 – & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.