Thermografie bij zorgcentrum Den Helder

Thermografie inspectie zorgcentrum in Den Helder

Thermografie zorgcentrum Den Helder

Energiekeurplus deed thermografisch onderzoek bij een zorgcentrum in Den Helder. Het doel van ons onderzoek bij het zorgcomplex uit 1986 aan de Timorlaan was om met gebruik van thermografie de kwaliteit van de gebouwschil en de mogelijkheden voor energiebesparing in beeld te brengen. Daarnaast berekenden we het effect van energiebesparende maatregelen op het toekomstige energielabel van de ouderen appartementen van het zorgcentrum in Den Helder.

Gebouw thermografie bij zorgcentra

Thermografie is een zeer efficiënte methode om het warmteverlies en de kwaliteit thermische isolatie in gebouwen in beeld te brengen. Met name bij grote gebouwen zoals zorgcentra (zoals in Den Helder), kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en sportcentra maken wij hiervan veelvuldig gebruik. Gebouw thermografie is de methode bij uitstek om opdrachtgevers snel en relatief voordelig inzicht te verschaffen in de kwaliteit van gebouwconstructies. Isolatiegebreken, koudebruggen en vochtproblemen sporen wij op. En in een heldere rapportage doen we verslag van de aangetroffen problemen, de herstelmogelijkheden en mogelijkheden voor energiebesparing.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 -, ultrasoon – ASNT Level 1 –  & blowerdoortest. Behalve de omgeving van Den Helder bestaat ons werkgebied uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen en industriële thermografie inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

Tags:

Gerelateerd:

Nieuwsberichten