Thermografie bij zorgcentrum Den Helder

Thermografie inspectie zorgcentrum in Den Helder

Thermografie zorgcentrum Den Helder

Energiekeurplus deed thermografisch onderzoek bij een zorgcentrum in Den Helder. Het doel van ons onderzoek bij het zorgcomplex uit 1986 aan de Timorlaan was om met gebruik van thermografie de kwaliteit van de gebouwschil en de mogelijkheden voor energiebesparing in beeld te brengen. Daarnaast rekenden we het effect van energiebesparende maatregelen op het toekomstige energielabel van de ouderen appartementen voor de opdrachtgever door.

Gebouw thermografie bij zorgcentra

Thermografie is een zeer efficiënte methode om het warmteverlies en de kwaliteit thermische isolatie in gebouwen in beeld te brengen. Met name bij grote gebouwen zoals zorgcentra, kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en sportcentra maken wij hiervan veelvuldig gebruik. Gebouw thermografie is de methode bij uitstek om opdrachtgevers snel en relatief voordelig inzicht te verschaffen in de kwaliteit van gebouwconstructies. Isolatiegebreken, koudebruggen en vochtproblemen sporen wij op. En in een heldere rapportage doen we verslag van de aangetroffen problemen, de herstelmogelijkheden en mogelijkheden voor energiebesparing.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 -, ultrasoon – ASNT Level 1 –  & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen en industriële thermografie inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

Gerelateerde berichten

 • Thermografie bij zonnepanelen in Arnhem
  In opdracht van Hermans Techniglaz voerden wij een thermografie inspectie uit bij de zonnepanelen van het hoofdkantoor van Alliander in Arnhem.
 • Thermografisch onderzoek kerk Boazum
  Wij deden thermografisch onderzoek bij een monumentale kerk in Boazum (Friesland) in verband met de restauratie van een unieke wandschildering.
 • Thermografie bij Van Hall Larenstein in Velp
  Wij deden onderzoek naar de mogelijkheden voor verduurzaming met gebruik van thermografie bij de vestiging van Van Hall Larenstein in Velp.
 • Thermografie VVE Parkflat 1 Amsterdam
  Energiekeurplus deed onderzoek naar de mogelijkheden voor energiebesparing bij een flat aan de Jisperveldstraat in in Amsterdam opdracht van VVE Parkflat 1.