Offerte aanvragen

Maak gebruik van ons offerteformulier

Offerte aanvragen

Wil je gedegen advies over energiebesparing, heb je last van isolatieproblemen, of tochtklachten of wil een binnenklimaat onderzoek laten uitvoeren? Maak dan gebruik van ons offerteformulier voor een prijsopgave voor één van onze diensten. Zoals een Blowerdoortest, thermografie inspectie, binnenklimaat onderzoek of een energieadvies. Ook kun je via dit formulier een offerte aanvragen voor een energielabel voor een bedrijf of kantoor en voor de inspectie van een elektrische installatie of productie faciliteit.

Vraag nu een offerte aan

Maak ook gebruik van onze diensten en vraag nu een offerte aan!

Offerteformulier

Gebruik van het onderstaande offerteformulier en ontvang een vrijblijvende prijsopgave voor één van van onze diensten.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt markt. Wij zijn de partner van gebouw en instatllatie eigenaren, aannemers en overheden. Wij zijn specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 – & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor conditie monitoring en thermografie inspecties van hoogspanningsnetwerken of in de industrie zijn wij landelijk inzetbaar.

Veel gekozen diensten

Thermografie

Tijdens een inspectie van de gebouwschil sporen wij isolatiegebreken en vochtproblemen op met gebruik van blowerdoor en thermografie.

Tochtklachten onderzoek

Met blowerdoor, thermografie of rook brengen wij de oorzaken van tochtklachten en een hoge energierekening haarscherp in beeld.

Energieadvies

Voor een energieadvies brengen wij alle verbetermogelijkheden voor een gebouw in beeld met gebruik van geavanceerde meetapparatuur.

Ja, ik wil graag een offerte voor een blowerdoortest, thermografie of een tocht onderzoek aanvragen!

Offerteformulier

Offerte
Betreft *
Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacy verklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 -, Blowerdoor – SKH Level 3 – en Ultrasoon. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen en industriële thermografie inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

ITC Level 3 gecertificeerd thermograaf