Contact …

Neem contact op met Energiekeurplus

Contact met Energiekeurplus

Neem contact op met Energiekeurplus. Wij zijn een onafhankelijk onderzoek- & adviesbureau voor de zakelijke en particuliere markt. Energiekeurplus is ITC Level 3 gecertificeerd in thermografie. Wij zijn de partner van gebouw- en installatie eigenaren, industriële bedrijven, architecten, aannemers en overheden. Energiekeurplus is gespecialiseerd in energiebesparing, lekdetectie, binnenklimaat, Ultrasoon, thermografie & Blowerdoor.

Neem contact op

Wil je een afspraak maken met Energiekeurplus over één van onze diensten zoals een thermografisch, een ultrasoon inspectie, blowerdoortest, lekkage onderzoek of een periodieke controle van een productiefaciliteit. Maak dan gebruik van onze contactgegevens of van het onderstaande contactformulier. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Voor conditie monitoring, thermografie en ultrasoon inspecties in de industrie en van zonneparken zijn wij nationaal en internationaal inzetbaar.

Onze contactgegevens

KvK: 54358965
BTW: NL 108570678B02
IBAN: NL 89 INGB 0657848441
BIC: INGBNL2A

Veel gekozen diensten

Thermografie

Tijdens een inspectie van de gebouwschil sporen wij isolatiegebreken en vochtproblemen op met gebruik van blowerdoor en thermografie.

Tochtklachten onderzoek

Met blowerdoor, thermografie of rook brengen wij de oorzaken van tochtklachten en een hoge energierekening haarscherp in beeld.

Energieadvies

Voor een energieadvies brengen wij alle verbetermogelijkheden voor een gebouw in beeld met gebruik van geavanceerde meetapparatuur.

Een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor een onderzoek door een ITC Level 3 gecertificeerd thermograaf? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Contact
Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacy verklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 -, Blowerdoor – SKH Level 3 – en Ultrasoon. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen en industriële thermografie inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

ITC Level 3 gecertificeerd thermograaf