Contact …

Neem contact op met Energiekeurplus

Contact met Energiekeurplus

Neem contact op met Energiekeurplus. Wij zijn een onafhankelijk onderzoek- & adviesbureau voor de zakelijke en particuliere markt. Energiekeurplus is de partner van gebouw- en installatie eigenaren, industriële bedrijven, architecten, aannemers en overheden. Energiekeurplus is gespecialiseerd in energiebesparing, lekdetectie, binnenklimaat, Ultrasoon – ASNT Level 1 -, thermografie – ITC Level 3 – & Blowerdoor.

Contact opnemen

Wil je een afspraak maken met Energiekeurplus over één van onze diensten zoals een thermografisch onderzoek door een ITC Level 3 gecertificeerd thermograaf, een Ultrasoon inspectie, Blowerdoortest, lekdetectie of een periodieke controle. Maak dan gebruik van onze contactgegevens of van het onderstaande contactformulier. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Voor conditie monitoring, thermografie en ultrasoon inspecties in de industrie en van hoogspanningsnetwerken zijn wij nationaal en internationaal inzetbaar.

Contactgegevens

Wolfsklauwstraat 55
9731HE Groningen
06 413 52 444
[email protected]
www.energiekeurplus.nl

KvK: 54358965
BTW: NL 108570678B02
IBAN: NL 89 INGB 0657848441
BIC: INGBNL2A

Maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Contact
Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacy verklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen.