Neem contact op met Energiekeurplus

Contact

Neem contact op of vraag meteen een offerte aan

Home » Contact

Contact met Energiekeurplus

Neem contact op met Energiekeurplus. Wij zijn een onafhankelijk onderzoek- & adviesbureau voor de zakelijke en particuliere markt. Energiekeurplus is ITC Level 3 gecertificeerd in thermografie. Wij zijn de partner van gebouw- en installatie eigenaren, industriële bedrijven, architecten, aannemers en overheden. Energiekeurplus is gespecialiseerd in energiebesparing, drone inspecties, lekdetectie, binnenklimaat, ultrasoon, thermografie & Blowerdoor.

Neem contact op

Wil je een afspraak maken met Energiekeurplus over één van onze diensten zoals thermografisch onderzoek, een ultrasoon inspectie, blowerdoortest, lekkage onderzoek, drone inspctie of een periodieke controle van een productiefaciliteit. Maak dan gebruik van onze contactgegevens of van het onderstaande contactformulier. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Voor conditie monitoring, thermografie en ultrasoon inspecties in de industrie en van zonneparken zijn wij nationaal en internationaal inzetbaar.

Onze contactgegevens

Wolfsklauwstraat 55
9731 HE Groningen
06 41 352 444
[email protected]
www.energiekeurplus.nl

KvK: 54358965
BTW: NL001448061B56
IBAN: NL 89 INGB 0657848441
BIC: INGBNL2A

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn drone inspecteur en specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 -, Blowerdoor – SKH Level 3 – en Ultrasoon. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen en industriële thermografie inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

Veel gekozen diensten

Lekdetectie in Groningen, Friesland en Drenthe
Lekdetectie

Wij sporen lekkages en vochtproblemen snel op met technieken zoals thermografie, en kunstmatige rook.

Luchtdichtheidstest met Blowerdoor
Blowerdoortest

Bij een blowerdoortest meten wij de luchtdichtheid van gebouwen en brengen we tocht haarscherp in beeld.

Energiekeurplus spoort naden en kieren op tijdens een rookproef met Blowerdoor
Rookproef

Tijdens een rookproef sporen wij de oorzaken van tochtklachten, geuroverlast of schade bij rieten daken op.

Een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor een onderzoek door een ITC Level 3 gecertificeerd thermograaf? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Contact
Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacy verklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen.