Certificeringen …

Overzicht van certificeringen van ons bedrijf

Onze certificeringen 

Energiekeurplus is een internationaal erkend – ITC Level 3 gecertificeerd – onderzoek & adviesbureau. Wij zijn een volledig onafhankelijk bedrijf dat in 2012 werd opgericht door Erwin den Hartog en is gevestigd in de stad Groningen. Energiekeurplus hecht sterk aan de kwaliteit van haar dienstverlening. Om deze reden investeren wij veel in kennis, ervaring en vooruitstrevende technologie. Onder meer in het gebruik van geavanceerde inspectie technieken zoals thermografie. Op deze pagina zie je een overzicht van de behaalde certificeringen en opleidingen van Energiekeurplus op het gebied van thermografie, bouwfysica, ultrasoon- en energieinspecties.

Overzicht van certificaten

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 -, Blowerdoor – SKH Level 3 – en Ultrasoon. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen en industriële thermografie inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

ITC Level 3 gecertificeerd thermograaf

Vraag nu een offerte aan!

Heb je last van tochtklachten, vochtproblemen of een hoge energierekening? Vraag dan nu een offerte voor een gedegen onderzoek aan!