Energiekeurplus lanceert nieuwe website

Nieuwe website voor luchtdichtheidsmetingen

Energiekeurplus lanceert een nieuwe website. Er is een toenemend besef van het belang van een goede kierdichtheid van gebouwen in de markt. Dit gaat gepaard met een toenemende vraag naar luchtdichtheidsmetingen. Zowel bij woningen, als bedrijfsgebouwen en andere objecten klein en groot. Energiekeurplus was in de gelegenheid om een uitstekende domeinnaam vast te leggen.

Om deze redenen hebben wij besloten om ons door middel van onze nieuwe website landelijk te richten op het tot stand komen van kwalitatief goede gebouwen met een gezond binnenklimaat en een laag energieverbruik.

Neem een kijkje op onze nieuwe website

Bekijk het resultaat en neem gauw eens een kijkje op onze nieuwe website en ga naar: blowerdoortest.nl

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau. Wij werken ondermeer voor woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen, aannemers, bouwbedrijven en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, lekdetectie, bouwkundig onderzoek, thermografie – ITC Level 3 -, blowerdoor – SKH Level 3 – en ultrasoon inspecties. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en de kop van Noord-Holland. Voor ultrafie inspecties en thermografie bij grotere gebouwen of industriële thermografie zijn wij landelijk inzetbaar.

Gerelateerd:

Nieuwsberichten