Thermografie inspectie zorgcentrum Buitenpost

Thermografie zorgcentrum Buitenpost

Energiekeurplus voerde een thermografie inspectie uit bij een woonzorgcentrum in Buitenpost. Het doel van het thermografisch onderzoek was om de kwaliteit van de thermische schil van het zorgcomplex in beeld te brengen. Daarnaast hebben we de energieprestatie van de 70 aanwezige zorgappartementen doorgerekend. Ten slotte brachten we de mogelijkheden ter verbetering bij een renovatie van het gebouw in kaart.

Thermografisch onderzoek zorgcentrum

Bij het onderzoek van het zorgcentrum in Buitenpost maakten we gebruik van thermografie, endoscopie en interne vochtmetingen om de zwakke plekken in de gebouwschil op te sporen. Aan de hand hiervan stelde Energiekeurplus een advies op om aangetroffen vochtproblemen en isolatiegebreken te herstellen en onnodig warmteverlies te vermijden. Aansluitend hebben we de energieprestatie van de zorgappartementen doorgerekend. Op basis van onze bevindingen is een integraal verbeteradvies geschreven.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek- & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn de partner van gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, lekdetectie, thermografie – ITC level 3 gecertificeerd – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Voor thermografie bij grotere gebouwen en industriĆ«le inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

Tags:

Gerelateerd: