Onze klanten …

Klantenoverzicht

Onze klanten

Op deze pagina vind je een greep uit de grote kring van klanten en terugkerende opdrachtgevers die wij hebben mogen bijstaan. Onderstaande bedrijven, instellingen, gemeenten, provincies en samenwerkingsverbanden hebben onze hulp ingeroepen voor het achterhalen van de oorzaken van energie- & warmteverlies. Of voor het het opsporen van de oorzaken van vochtproblemen, tochtklachten, brandgevaarlijke situaties, waterlekkages en de oorzaken van slijtage.

Klantenoverzicht

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 -, Blowerdoor – SKH Level 3 – en Ultrasoon. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen en industriële thermografie inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

ITC Level 3 gecertificeerd thermograaf

Nieuwsberichten


Overstappen op een warmtepomp? Onderzoek isolatie en kierdichting

Overstappen op een warmtepomp?

Duurzaam verwarmen én flink besparen, dat klinkt natuurlijk goed! Maar is het wel verstandig dat we massaal over te stappen op een warmtepomp?
Lees meer

Vraag nu een offerte aan!

Heb je last van tochtklachten, vochtproblemen of een hoge energierekening? Vraag dan nu een offerte voor een gedegen onderzoek aan!