Onze klanten …

Een overzicht van onze klanten

Onze klanten

Op deze pagina vind je een greep uit de grote kring van klanten en terugkerende opdrachtgevers die wij hebben mogen bijstaan. Onderstaande bedrijven, gemeentes en instellingen hebben onze hulp ingeroepen voor het achterhalen van de oorzaken van energie- & warmteverlies, vochtproblemen en tochtklachten. Voor het het opsporen van brandgevaarlijke situaties, waterlekkages en de oorzaken van slijtage. Of voor het opstellen van een energieadvies of energielabel bij verhuur of verkoop van een bedrijfspand.

Overzicht van klanten

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energieadvies, energielabel, thermografie – ITC Level 3 – & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen en industriële thermografie inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.


Vraag nu een offerte aan!

Heb je last van tochtklachten, vochtproblemen of een hoge energierekening? Vraag dan nu een offerte voor een gedegen onderzoek aan!