Energieadvies

Energiekeurplus is specialist in energieadvies in GroningenEnergieadvies

De kosten van energie zijn al sinds de jaren zeventig gestegen. De laatste jaren gemiddeld met maar liefst 8%. Ze zijn daardoor een steeds groter deel van de totale lasten gaan uitmaken. Dit geldt voor  bedrijven, instellingen en sportverenigingen, maar ook voor woningeigenaren. Vandaar dat een deskundig energieadvies steeds belangrijker is geworden! 

Gecertificeerd energieadvies

Energiekeurplus is gecertificeerd EPA-W en EPA-U adviseur. Wij voorzien woningen en ultiliteitsgebouwen van een energielabel of een advies over energiebesparing. Energiekeurplus geeft helder advies over praktisch uitvoerbare energiebesparende maatregelen. Uit onze ervaring blijkt dat een besparing van 30 tot wel 70 procent in veel gevallen haalbaar is! Wij willen onze klanten graag bijstaan met advies over voordelige financiering en ook bij de uitvoering van energiebesparende maatregelen.

Energieadvies bedrijf

Energiekeurplus toont precies welke energiebesparende maatregelen in uw gebouw het meest rendabel zijn. Ons advies over energiebesparing bevat een verplicht energielabel en een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen. Verder geeft een energieadvies de kosten en terugverdientijden van de geadviseerde maatregelen weer.

De overheid stimuleert bedrijven die willen investeren in energiebesparing of duurzame energie met een interessante belastingaftrek regeling, de EIA. De kosten van een advies van Energiekeurplus vallen onder de EIA en kunnen van de fiscale winst worden afgetrokken.

Energieadvies woning

Een energiebesparingsadvies laten wij zien welke energiebesparende maatregelen bij jou thuis het meest rendabel zijn. Het bevat een energielabel en een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen. Het advies geeft de kosten en terugverdientijden van de energiebesparende maatregelen weer. Ons advies is zeer geschikt als uitgangspunt voor een stappenplan voor energiebesparing. De meest rendabele maatregelen komen het eerst aan bod, de wat minder effectieve maatregelen een jaartje later.

Subsidie energieadvies

Particuliere woningeigenaren, die in hun eigen huis wonen komen vanaf 15 september 2016 in aanmerking voor de ‘Subside Energiebesparing Eigen Huis‘. Wanneer je ten minste 2 isolatiemaatregelen van voldoende omvang laat uitvoeren ontvang je zo’n 20% subsidie, bovendien krijg je €150 subsidie op een energieadvies. 

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en professionele markt. Wij zijn specialist in energiebesparing en partner van bedrijven, instellingen, overheden en woningeigenaren in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Datum 19 maart 2017 Energiekeurplus