Thermografie Ommen

Energiekeurplus is specialist in thermografie in Ommen, OverijsselThermografie Ommen

Een thermografisch onderzoek is de veruit beste manier om kostbaar warmteverlies door isolatieproblemen of naden en kieren in gebouwen in Ommen op te sporen. Energiekeurplus brengt met gebruik van thermografie luchtlekken en koudebruggen duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar. Zo worden onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Ommen. Een thermografie inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie de afgelopen jaren enorm zij gestegen kan een thermografisch onderzoek zich snel terug verdienen.

Bouwkundige thermografie Ommen

Energiekeurplus is ITC level 3 gecertificeerd thermograaf en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, Tochtklachten, schimmelvorming, lekken in  vloerverwarmingen en – platte daken in Ommen. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreide netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen.

Thermografie inspectie

Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaak voor tochtklachten te vinden is? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografisch onderzoek! Wij werken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Gerelateerd