Leeuwarden thermografie

Thermografie Leeuwarden

Een thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies door naden, kieren, koudebruggen en andere isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt in met gebruik van thermografie vochtproblemen en isolatiegebreken in Leeuwarden duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar. Waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Leeuwarden. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat ook in Leeuwarden de kosten van energie al decennia lang zijn gestegen kan een thermografie inspectie zich snel al weer terug verdienen.

Thermografie in Leeuwarden

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – ITC Level 3 – en is in bezit van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatiegebreken, schimmelvorming, lekkage in platte daken en vloerverwarmingen in Leeuwarden. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Dus wil je precies weten waar bij jou kostbare warmte verloren gaat of wat de oorzaken van tochtklachten en vochtproblemen zijn? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor thermografie.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de zakelijke & particuliere markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en woningcorporaties. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie – ITC Level 3 – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

Gerelateerde berichten: