Thermografie Hengelo

Energiekeurplus is specialist in thermografie in Hengelo, OverijsselThermografie en blowerdoortest in Hengelo

Een thermografisch onderzoek tijdens een blowerdoortest is de veruit beste manier om kostbaar warmteverlies door isolatiegebreken of naden en kieren in gebouwen in Hengelo op te sporen. Met gebruik van thermografie brengen wij luchtlekken, vochtproblemen, waterlekkages en koudebruggen duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar. Dit stelt ons in staat om onzichtbare problemen haarscherp in beeld te brengen.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Luchtlekken en slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Hengelo. Een thermografisch onderzoek tijdens een blowerdoortest geeft  je een helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van je energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie de afgelopen jaren enorm zij gestegen kan een thermografisch onderzoek zich snel terug verdienen.

Bouwkundige thermografie Hengelo

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – ITC Level 3 gecertificeerd – en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeldcamera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatiegebreken, tochtklachten, schimmel, lekkages in  vloerverwarmingen en – platte daken in Hengelo. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen.

Thermografie of blowerdoortest

Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat of waar de oorzaken van vochtproblemen of tochtklachten te vinden zijn? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografisch onderzoek of een blowerdoortest. Wij werken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen en industriële inspecties zijn wij landelijk actief.

Tags:

Gerelateerd: