Thermografie Drachten

Thermografie bij een woning in Drachten

Thermografie bij woning in Drachten

Thermografie Drachten – Energiekeurplus deed onderzoek naar de oorzaken van warmteverlies en een zeer hoog energieverbruik bij een woning in Drachten. Het ging om een groot vrijstaand huis uit de jaren zeventig waar men hinder van tochtklachten ondervond. Bij ons van de woning onderzoek maakten wij onder meer gebruik van thermografie. 

Oorzaken van hoog energieverbruik

Door middel van thermografie is duidelijk zichtbaar dat er bij het huis in Drachten bij de aansluitingen van het dak op de gevels en de kozijnen véél kostbare warmte verloren gaat! Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie, kierdichting en het plaatsen van nieuwe geïsoleerde kozijnen kan dan ook een grote energiebesparing behaald worden.

Thermografie Drachten

Heb je last van tochtklachten, condensplekken of zelfs van schimmel in huis? Of wil je op je energierekening besparen en wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat? Of ben je benieuwd waar de oorzaken van de comfortklachten in je huis te vinden zijn? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografie inspectie of een blowerdoortest!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk adviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, lekdetectie, thermografie & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

drachten | energieadvies | energiebesparen | energiebesparing | thermografie

Gerelateerd:

Nieuwsberichten:

 • Thermografie bij zonnepanelen in Arnhem
  In opdracht van Hermans Techniglaz voerden wij een thermografie inspectie uit bij de zonnepanelen van het hoofdkantoor van Alliander in Arnhem.
 • Energiekeurplus lanceert nieuwe website
  Energiekeurplus lanceert een nieuwe website voor luchtdichtheidsmetingen bij woningen en grote gebouwen met gebruik van blowerdoor.
 • Geslaagde Passiefhuis test in Weiteveen
  In opdracht van Snijders Bouw BV voerde Energiekeurplus een geslaagde Passiefhuis test uit bij een woning in Weiteveen in de gemeente Emmen
 • Thermografisch onderzoek kerk Boazum
  Wij deden thermografisch onderzoek bij een monumentale kerk in Boazum (Friesland) in verband met de restauratie van een unieke wandschildering.