Thermografie senioren flats Woonzorg Nederland Ter Apel

Thermografie Woonzorg Nederland Ter Apel

In opdracht van SW vastgoed verbetering voerde Energiekeurplus een thermografie inspectie uit bij een wooncomplex in Ter Apel, gemeente Vlagtwedde. Het complex aan de Doctor Tijdensstraat bestaat uit 7 flats waarin 150 twee en driekamerwoningen voor ouderen gevestigd zijn. Binnenkort zullen de senioren flats uit het begin van de jaren 70 door eigenaar Woonzorg Nederland worden verduurzaamd.

Verduurzaming 7 senioren flats in Ter Apel

De senioren woningen in Ter Apel zullen door Woonzorg Nederland van vloerisolatie, spouwmuurisolatie, nieuwe kozijnen en HR++ glas worden voorzien. Deze maatregelen zullen behalve een beter energielabel ook een verbeterd wooncomfort en een lagere energieverbruik voor de bewoners opleveren. Vandaar dat het wooncomfort, en een mogelijk risico op tochtklachten na het aanbrengen van isolatie was een extra punt van aandacht bij ons thermografisch onderzoek.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt markt. Wij zijn specialist in lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie bij grotere gebouwen, conditie monitoring, industriële inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

Tags:

Gerelateerd:

Nieuwsberichten: