Thermografie senioren flats Woonzorg Nederland Ter Apel

Thermografie bij flats van Woonzorg Nederland in Ter Apel.

Thermografie Woonzorg Nederland Ter Apel

In opdracht van SW vastgoed verbetering voerde Energiekeurplus een thermografie inspectie uit bij een wooncomplex in Ter Apel, gemeente Vlagtwedde. Het complex aan de Doctor Tijdensstraat bestaat uit 7 flats waarin 150 twee en driekamerwoningen voor ouderen gevestigd zijn. Binnenkort zullen de senioren flats uit het begin van de jaren 70 door eigenaar Woonzorg Nederland worden verduurzaamd.

Verduurzaming 7 senioren flats in Ter Apel

De senioren woningen in Ter Apel zullen door Woonzorg Nederland van vloerisolatie, spouwmuurisolatie, nieuwe kozijnen en HR++ glas worden voorzien. Deze maatregelen zullen behalve een beter energielabel ook een verbeterd wooncomfort en een lagere energieverbruik voor de bewoners opleveren. Dit wooncomfort en een mogelijk risico op tochtklachten na het aanbrengen van isolatie was een extra punt van aandacht bij ons thermografisch onderzoek.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt markt. Wij zijn specialist in lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie bij grotere gebouwen, conditie monitoring, industriële inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

flats | ter apel | thermografie | tochtklachten | woonzorg nederland | zorgcentrum

Gerelateerde berichten

 • Thermografie bij zonnepanelen in Arnhem
  In opdracht van Hermans Techniglaz voerden wij een thermografie inspectie uit bij de zonnepanelen van het hoofdkantoor van Alliander in Arnhem.
 • Energiekeurplus lanceert nieuwe website
  Energiekeurplus lanceert een nieuwe website voor luchtdichtheidsmetingen bij woningen en grote gebouwen met gebruik van blowerdoor.
 • Geslaagde Passiefhuis test in Weiteveen
  In opdracht van Snijders Bouw BV voerde Energiekeurplus een geslaagde Passiefhuis test uit bij een woning in Weiteveen in de gemeente Emmen
 • Thermografisch onderzoek kerk Boazum
  Wij deden thermografisch onderzoek bij een monumentale kerk in Boazum (Friesland) in verband met de restauratie van een unieke wandschildering.