Thermografie Hoog Schuilenburg Almelo

Thermografie Almelo

Als onderdeel van een serie duurzaamheidsstudies in opdracht van Woonzorg Nederland deden wij meerdere thermografie inspecties in Den Haag, Hoogezand, Middelstum, Noordbroek en bij Hoog Schuilenburg in Almelo. Doel van de thermografische onderzoeken was het in beeld brengen van zwakke plekken en verbetermogelijkheden ten aanzien van de gebouwschil. Hiervoor maakten wij gebruik van thermografie, endoscopie en vochtmetingen.

Thermografie inspectie Almelo

Een thermografie inspectie is de beste manier om snel en contactloos energieverlies, isolatiefouten en vochtproblemen in beeld te brengen. Om verstoringen in het beeld door zonnestraling te voorkomen werd de thermografie inspectie in Almelo in de vroege ochtend voor zonsopkomst bij koud weer uitgevoerd. 

Hoog Schuilenburg

Hoog Schuilenburg is een woonzorg centrum van Woonzorg Nederland dat in 1994 gebouwd is in de wijk Aalderinkshoek in Almelo. Het complex bestaat uit 147 zelfstandige appartementen waarvan 35 voor mensen met een zorgindicatie. Carintreggeland, een organisatie voor wonen, welzijn en zorg levert de zorg aan de bewoners van het complex. 

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk adviesbureau voor de zakelijke- & particuliere markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerd: