Thermografie bedrijfspand van Vaatstra BV in Bedum

Thermografie bij installatiebedrijf Vaatstra in Bedum

Thermografie bedrijfspand Vaatstra Bedum

Energiekeurplus voerde een thermografisch onderzoek uit bij het bedrijfspand van installatiebedrijf Vaatstra in Bedum. Het pand met showroom, kantoren en magazijn aan de Verbindingsweg werd in 2007 in gebruik genomen. Sindsdien spelen er echter kou en tochtklachten op de werkvloer. Ondanks dat er al op diverse plaatsen extra isolatie en kierdichting werd aangebracht bleven de binnenklimaat problemen tot dusverre bestaan.

Thermografie bij tochtklachten

Het gebruik van thermografie is de ideale manier om isolatie gebreken zoals naden en kieren, koudebruggen of ontbrekende isolatie in beeld te brengen. Door middel van thermografisch onderzoek kunnen wij de oorzaken van tochtklachten – zoals bij het bedrijfspand van Vaatstra in Bedum – of andere binnenklimaat problemen achterhalen zodat deze gericht verholpen kunnen worden. Wil je ook eindelijk verlost worden van tochtklachten of vochtproblemen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor een onderzoek van de problemen door te nemen.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt markt. Wij zijn specialist in lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie bij grotere gebouwen, conditie monitoring en thermografie inspecties in de industrie zijn wij landelijk inzetbaar.

Tags:

Gerelateerd:

Nieuwsberichten: