Thermografie Erasmusheem Haren

Thermografie woonzorgcentrum Haren

Energiekeurplus voerde een thermografie inspectie uit bij het hoofdgebouw van het voormalige woonzorgcentrum Erasmusheem in Haren. Het thermografisch onderzoek maakt deel uit van een bredere duurzaamheidsstudie in opdracht van Woonzorg Nederland. Het doel van het onderzoek is de mogelijkheden ter verbetering van de energieprestatie van het gebouw bij een renovatie in kaart te brengen.

Erasmusheem Haren

Het voormalige hoofdgebouw van het woonzorgcentrum ligt aan de rand van het natuurpark Sassenhein. Het gebouw, dat werd gebouwd in 1981 wordt momenteel verhuurd aan Carex die er tijdelijk jongeren onderbrengt. Zij betalen een lage huur, als tegenprestatie onderhouden zij ondermeer het gemeenschappelijk groen in de omgeving.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek- & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn de partner van gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, lekdetectie, thermografie – ITC level 3 – & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

Gerelateerd: