Thermografie bij De Renselheerdt Winschoten

Thermografie inspectie zorgcentrum De Renselheerdt Winschoten

Thermografie zorgcentrum Winschoten

Energiekeurplus ontving een opdracht om de kwaliteit van de gebouwschil van De Renselheerdt in Winschoten te bepalen en een verbeteradvies voor het zorgcentrum te geven. Door middel van een thermografie inspectie, endoscopie en vochtmetingen brachten wij de huidige staat van het gebouw en de mogelijkheden voor een energetische verbetering duidelijk in beeld.

Zorgcentrum De Renselheerdt

De Renselheerdt is een zorgcentrum aan de Parklaan, dichtbij het centrum van Winschoten. Het is gebouwd in 1984 en is in bezit van Woonzorg Nederland. Het zorgcentrum bestaat uit 70 appartementen en 42 zelfstandige woningen. De zorg aan de bewoners wordt verleend door zorgstichting Oosterlengte.

Door recente veranderingen in de zorg worden er sindskort behalve patienten ook ‘gewone’ ouderen gehuisvest; mensen die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen met zorg onder handbereik voor het geval het nodig wordt. Een ander gevolg van de veranderingen is dat Woonzorg Nederland ook de mogelijkheden voor verduurzaming van haar bezit met thermografie laat onderzoeken. 

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

Gerelateerd:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.