Thermografie VVE Parkflat 1 Amsterdam

Thermografie bij een VVE in Amsterdam

In opdracht van de vereniging van eigenaren, VVE Parkflat 1 in Amsterdam deden wij onderzoek naar de mogelijkheden voor energiebesparing bij de appartementen van een flatgebouw aan de Jisperveldstraat. Een thermografisch onderzoek uitgevoerd door een specialist in gebouw thermografie is een de manier bij uitstek om de mogelijkheden voor energiebesparing bij flats en andere grote gebouwen haarscherp in beeld te brengen. Thermografie legt isolatiegebreken en overbodig warmteverlies genadeloos vast en kan daarom een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van VVE’s.

Energiebesparing bij VVE’s

De kansen voor energiebesparing bij VVE’s zijn vaak enorm. Maar uit onze ervaring blijkt dat het verzilveren van deze kansen maar nauwelijks van de grond komt. De belangrijkste oorzaak van al deze gemiste kansen ligt in het probleem om de VVE leden voldoende te overtuigen van het nut en de noodzaak van het doen van extra investeringen. Met gebruik van thermografie tonen wij exact waar sprake is van isolatiegebreken, comfortklachten, achterstallig onderhoud en overbodig warmteverlies. Zo helpen wij VVE besturen met ons energieadvies hun leden te overtuigen van het nut en de noodzaak van gerichte investeringen.

Beelden van de inspectie bij de VVE in Amsterdam

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor woningcorporaties, de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energieadvies, lekdetectie, bouwkundig onderzoek, thermografie – ITC Level 3 -, blowerdoortest – SKH Level 3 – en ultrasoon inspecties. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie bij grotere gebouwen of industriële thermografie zijn wij landelijk inzetbaar.

Tags:

Gerelateerd:

Nieuwsberichten