Thermografie inspectie VVE Bekenbuurt Zwolle

Thermografie inspectie VVE Bekenbuurt in Zwolle

Thermografie inspectie bij VVE in Zwolle

Energiekeurplus verrichtte een thermografie inspectie in opdracht van de VVE Bekenbuurt Blok 11 in Zwolle. De appartementen van de Vereniging van Eigenaren aan de Baaksebeek in Zwolle werden gebouwd in 1977 en waren lange tijd in beheer bij een grote VVE beheerder. Uit onvrede over het vele achterstallige onderhoud aan de woningen maakten de eigenaren van het blok zich los en richtten een eigen Vereniging van Eigenaren op.

Thermografisch onderzoek VVE Bekenbuurt

Het doel van de thermografisch onderzoek was om de bouwfysische kwaliteit van de woningen in beeld te brengen en de mogelijkheden voor energiebesparing te onderzoeken. Bij het onderzoek in Zwolle maakten we naast thermografie gebruik van endoscopie en vochtmetingen om de isolatiewaarden en de kwaliteit van de bouwkundige schil te bepalen. Aan de hand van onze bevindingen stelden we een advies op. Het VVE bestuur zal hiervan gebruik maken om een onderhoudsplan en een plan voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen op te stellen.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is specialist in thermografie – ITC Level 3 – & Blowerdoor. De kosten van een thermografisch onderzoek voor een woning zijn vanaf €350. Voor een inspectie voor een Vereniging van Eigenaren geven wij graag een offerte op maat. Behalve in Zwolle verzorgen wij ook een thermografisch onderzoek of een blowerdoortest in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

bekenbuurt | energieadvies | thermografie | vve | zwolle

Gerelateerd:

Nieuwsberichten:

 • Thermografie bij zonnepanelen in Arnhem
  In opdracht van Hermans Techniglaz voerden wij een thermografie inspectie uit bij de zonnepanelen van het hoofdkantoor van Alliander in Arnhem.
 • Energiekeurplus lanceert nieuwe website
  Energiekeurplus lanceert een nieuwe website voor luchtdichtheidsmetingen bij woningen en grote gebouwen met gebruik van blowerdoor.
 • Geslaagde Passiefhuis test in Weiteveen
  In opdracht van Snijders Bouw BV voerde Energiekeurplus een geslaagde Passiefhuis test uit bij een woning in Weiteveen in de gemeente Emmen
 • Thermografisch onderzoek kerk Boazum
  Wij deden thermografisch onderzoek bij een monumentale kerk in Boazum (Friesland) in verband met de restauratie van een unieke wandschildering.