Zwolle thermografie

Thermografie in Zwolle

Een thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies door naden, kieren, koudebruggen en andere isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus is thermografie expert en brengt met gebruik van thermografie onder meer vochtproblemen en isolatiegebreken in Zwolle haarscherp in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen en -patronen zichtbaar waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Zwolle. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft haarscherp inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen en comfortklachten te verhelpen. Omdat de kosten van energie in Zwolle de afgelopen jaren sterk zijn toegenomen kan een thermografie inspectie zich al snel terug verdienen!

Thermografie specialist in Zwolle

Energiekeurplus is ITC Level 3 gecertificeerd thermografie expert en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en platte daken in Zwolle. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen en herstelmogelijkheden.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau. Wij werken ondermeer voor woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen, aannemers, bouwbedrijven en particuliere markt. Wij zijn specialist in energieadvies, lekdetectie, bouwkundig onderzoek, thermografie – ITC Level 3 -, blowerdoor en ultrasoon inspecties. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie bij grotere gebouwen en industriële thermografie zijn wij landelijk inzetbaar.