Zwolle thermografie

Thermografie en blowerdoortest in Zwolle

Een thermografie inspectie tijdens een blowerdoortest is de beste manier om warmteverlies door naden, kieren, koudebruggen en andere isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus is thermografie expert en brengt met gebruik van blowerdoor en thermografie luchtlekken en isolatiegebreken in Zwolle haarscherp in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen en -patronen zichtbaar waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie en blowerdoortest

Naden & kieren en slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Zwolle. Een thermografisch onderzoek tijdens een blowerdoortest geeft haarscherp inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen en comfortklachten te verhelpen. Omdat de kosten van energie in Zwolle de afgelopen jaren sterk zijn toegenomen kan de combinatie van een thermografie en een blowerdoortest zich al snel terug verdienen!

Specialist in thermografie en blowerdoortest in Zwolle

Energiekeurplus is Level 3 gecertificeerd thermografie expert en de specialist in een blowerdoortest van Noord- & Midden Nederland. Wij maken gebruik van blowerdoor en geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij verzorgen een daarmee een professionele blowerdoortest of luchtdichtheidsmeting bij woningen en bedrijfsgebouwen. Verder doen we bouwkundig onderzoek, onder meer naar warmteverlies, isolatiegebreken, schimmelvorming, tochtklachten. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen en herstelmogelijkheden.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau. Wij werken ondermeer voor woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen, aannemers, bouwbedrijven en particuliere markt. Wij zijn specialist in energieadvies, lekdetectie, bouwkundig onderzoek, thermografie – ITC Level 3 – en blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat behalve de omgeving van Zwolle uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerde berichten: