Thermografie Sint Jozef Blokker

Thermografie bij St. Jozef in Blokker

Thermografie Sint Jozef in Blokker

In het kader van een duurzaamheidsstudie deed Energiekeurplus een thermografie inspectie bij het woonzorgcentrum Sint Jozef in Blokker (Noord Holland). Het doel van deze inspectie was om de mogelijkheden voor energiebesparing bij een renovatie van het gebouw in kaart te brengen. 

Thermografie inspectie Blokker

Het gebouw van zorgcentrum Sint Jozef is eigendom van Woonzorg Nederland en stamt uit het begin van de jaren ’80. De isolatie van de schil en ook de installaties van het gebouw voldoen niet meer aan de huidige normen. Tijdens de thermografie inspectie bleek verder dat er bij de gevels vochtproblemen spelen. De begane grond vloer van het gebouw is nog volledig onge├»soleerd.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, lekdetectie, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

Gerelateerd: