Thermografie Rijssen

Thermografie Rijssen

Een thermografisch onderzoek is de veruit beste manier om kostbaar warmteverlies door isolatieproblemen of naden en kieren in gebouwen in Rijssen op te sporen. Energiekeurplus brengt met gebruik van thermografie luchtlekken en koudebruggen in Rijssen duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar. Zo worden onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Rijssen. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft  je een helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van je energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie de afgelopen jaren enorm zij gestegen kan een thermografisch onderzoek zich snel terug verdienen.

Bouwkundige thermografie Rijssen

Energiekeurplus heeft een ITC Level 3 gecertificeerd thermograaf en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, tochtklachten, schimmelvorming, lekken in  vloerverwarmingen en – platte daken in Ommen. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreide netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen.

Thermografie inspectie

Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaken van tochtklachten in huis vinden zijn? Neem dan nu contact op met Energiekeurplus voor een thermografie inspectie. Wij doen thermografisch onderzoek in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

inspectie | onderzoek | overijssel | rijssen | thermografie | thermografisch

Gerelateerd:

Referenties:

  • Thermografie bij zonnepanelen in Arnhem
    In opdracht van Hermans Techniglaz voerden wij een thermografie inspectie uit bij de zonnepanelen van het hoofdkantoor van Alliander in Arnhem.
  • Geslaagde Passiefhuis test in Weiteveen
    In opdracht van Snijders Bouw BV voerde Energiekeurplus een geslaagde Passiefhuis test uit bij een woning in Weiteveen in de gemeente Emmen
  • Thermografisch onderzoek kerk Boazum
    Wij deden thermografisch onderzoek bij een monumentale kerk in Boazum (Friesland) in verband met de restauratie van een unieke wandschildering.