Thermografie & energiescan Zuidwolde

Thermografie & energiescan in Zuidwolde

Bij deze woning in Zuidwolde (Drenthe) deed Energiekeurplus een Thermografie & energiescan om de mogelijkheden voor energiebesparing voor de woningeigenaar in kaart te brengen. Het huis was voor de energiescan al voorzien van HR++ glas, spouwmuurisolatie en van zonnepanelen. Desondanks bleek tijdens thermografie inspectie dat er toch nog wel het één en ander viel te verbeteren!

Thermografie bij vochtproblemen

Tijdens de thermografie inspectie bleek al snel dat er vochtproblemen speelden bij de nageïsoleerde spouwmuren aan de voor- en achterzijde. De oorzaken van de vochtproblemen en de natte gevel bij het huis in Zuidwolde waren, zoals wel vaker het geval is, te vinden in de vochtige kruipruimte. Door een slechte waterkering kon er water in de kruipruimte doordringen zodat hier een hoge dampspanning heerste. Met als gevolg vochtophoping en veel warmteverlies bij de spouwmuren.

Andere voorbeelden van thermografie in Zuidwolde en omstreken

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij de nummer één van Noord- en Midden Nederland in energiebesparing, lekdetectie, blowerdoortest & thermografie. Behalve in Zuidwolde doen wij onderzoek met blowerdoor, thermografie en rook in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerde berichten: