Thermografie & Energiescan Zuidwolde

Thermografie en energiescan Zuidwolde Drenthe

Thermografie & Energiescan in Zuidwolde

Bij deze woning in Zuidwolde (Drenthe) deed Energiekeurplus een Thermografie & Energiescan om de mogelijkheden voor energiebesparing voor de woningeigenaar in kaart te brengen. Het huis was al voorzien van HR++ glas, spouwmuurisolatie en van zonnepanelen. Desondanks bleek er toch nog wel het één en ander te verbeteren!

Thermografie bij vochtproblemen

Tijdens de thermografie inspectie bleek al snel dat er vochtproblemen speelden bij de nageïsoleerde spouwmuren aan de voor- en achterzijde. De oorzaken van de vochtproblemen en de natte gevel bij het huis in Zuidwolde waren, zoals wel vaker het geval is, te vinden in de vochtige kruipruimte. Door een slechte waterkering kon er water in de kruipruimte doordringen zodat hier een hoge dampspanning heerste. Met als gevolg vochtophoping en veel warmteverlies bij de spouwmuren.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren en overheden in energiebesparing, lekdetectie, blowerdoor & thermografie. Energiekeurplus werkt in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Hartelijk dank voor het rapport!

Supersnel, top! Ook over de inhoud, de rapportage en de leesbaarheid ben ik zeer tevreden.
– K. Sikma, Groningen

Bedankt voor de rapportage!

Helder & snel. Daar kan ik wat mee!
– M. Bouman, Slochteren

Dank voor de rapportage!

Mooi duidelijk rapport met acties voor de zomer zodat we er van de winter warmpjes bij zitten.
– J. van der Sluis, Lelystad