Thermografie bij een zorgcentrum in Hilversum

Thermografie project zorgcentrum Sint Carolus in Hilversum

Thermografie zorgcentrum Hilversum

Energiekeurplus mocht een onderzoek uitvoeren naar de mogelijkheden voor energiebesparing bij een zorgcentrum in Hilversum. Wij maakten hierbij onder meer gebruik van thermografie, endoscopie en vochtmetingen. Ons thermografisch onderzoek maakt onderdeel uit van een uitgebreide duurzaamheidsstudie en een plan voor de revitalisatie van het zorgcentrum in opdracht van VM Consultancy.

Zorgcentrum Sint Carolus in Hilversum

De eigenaar van het zorgcentrum in Hilversum heeft plannen om het verouderde pand uit 1978 geschikt te maken voor de verhuur van zelfstandige appartementen aan ouderen. Het doel is om de appartementen op te waarderen tot een energielabel B. Energiekeurplus maakte in verband hiermee behalve een thermografie inspectie ook een berekening van de energieprestatie van de appartementen in het complex. We berekenden de energieprestatie in de huidige situatie en gaven advies over de maatregelen die kunnen worden genomen om het energielabel van de appartementen in zorgcentrum te verbeteren.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, lekdetectie, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie bij grotere gebouwen en industriële inspecties zijn wij landelijk inzetbaar.

Tags:

Gerelateerd: