Thermografie bij Brede School in Drachten

Thermografie bij Brede School in Drachten

Energiekeurplus deed een thermografisch onderzoek bij het gebouw van een Brede School in Drachten. Het doel van dit onderzoek van was om de kwaliteit van de gebouwschil en de isolatiewaarden van het schoolgebouw in beeld te brengen. Behalve thermografie maakten we bij het onderzoek van het schoolgebouw ook gebruik van endoscopie en ten slotte voerden we interne vochtmetingen bij de gevels uit.

Brede School

Het gebouw van de Brede School werd in 2004 naast winkelcentrum De Drait in Drachten gebouwd. Het huisvest een onder meer een openbare school en een school voor Protestants Christelijk onderwijs. Verder zijn er ook een buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal gevestigd. Het thermografisch onderzoek van Energiekeurplus maakt deel uit van een bredere duurzaamheidsstudie waarin VM Consultancy ook de verbetermogelijkheden op installatietechnisch gebied onderzoekt.

Thermografie

Een thermografisch onderzoek door een specialist is de aangewezen methode voor een onderzoek naar de kwaliteit van de isolatie en eventuele vochtproblemen of tochtklachten in een gebouw. Met gebruik van thermografie kunnen wij voor het oog onzichtbare problemen namelijk in één oogopslag duidelijk maken. Aan de hand van een thermografisch onderzoek verstrekt Energiekeurplus een helder adviesrapport met daarin verbetermogelijkheden op maat.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 -, ultrasoon – ASNT Level 1 – & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie bij grotere gebouwen, conditiemonitoring en thermografie in de industrie zij wij landelijk inzetbaar.

Tags:

Gerelateerd:

Gerelateerde berichten