Energieadvies & thermografie bij dorpshuis Roodeschool

Energiekeurplus stelde een energieadvies op voor het dorpshuis in Roodeschool

Energieadvies bij dorpshuis in Roodeschool

Voor het dorpshuis Nieuw Calvaria in Roodeschool stelde Energiekeurplus een uitgebreid energieadvies op. Om de kwaliteit van de gebouwschil van het pand uit 1866 aan de Hooilandseweg in beeld te brengen maakten wij onder meer gebruik van thermografie. Omdat het bestuur van het dorphuis gebruik kon maken van de regeling “Elk dorp een duurzaam dak” waren aan het energieadvies voor hen geen kosten verbonden.

Elk dorp een duurzaam dak

De regeling Elk dorp een duurzaam dak is een programma dat onderdeel uitmaakt van ‘Kansrijk Groningen’ en wordt gefinancieerd door de NAM. Het stelt aan dorpshuizen in het aardbevingsgebied in de provincie Groningen een bijdrage ter beschikking voor energiebesparing, groot onderhoud of herbestemming. Per dorp is eveneens een bedrag van maximaal €3000 beschikbaar voor een energieadvies of een bouwkundig advies. Energiekeurplus heeft inmiddels meerdere dorpshuizen succesvol bijgestaan met een thermografie inspectie en het opstellen van een energieadvies.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de zakelijke & particuliere markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, architecten, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland Overijssel en de kop van Noord-Holland.

Tags:

Gerelateerd: