Thermografie bij Delta Instruments in Drachten

Thermografie bij Delta Instruments in Drachten

Thermografie inspectie Delta Instruments

Energiekeurplus deed een thermografie inspectie bij het gebouw van Delta Instruments aan de Kelvinlaan in Drachten. Men wil het pand uit 2009 graag energieneutraal maken. Maar in het verleden speelden er tochtklachten waarvan de oorzaak inmiddels verholpen zou moeten zijn. Het thermografisch onderzoek van de kantoren moest de kwaliteit van herstelwerkzaamheden bij de aansluitingen van sandwich panelen op de kozijnen en gevels aantonen.

Thermografie bij isolatiegebreken

Een thermografie inspectie door een gecertificeerd thermograaf is het middel bij uitstek om isolatiegebreken op te sporen en te controleren of herstelwerkzaamheden aan thermisch isolatie doeltreffend – zoals bij Delta Instruments in Drachten – zijn uitgevoerd. Ook kan op basis van onderzoek met gebruik van thermografie in combinatie met een blowerdoor worden bepaald of de kwaliteit van de isolatie en kierdichting voldoende is om een gebouw energie neutraal te maken.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 -, ultrasoon – ASNT Level 1 –  & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen, conditiemonitoring en thermografie in de industrie zijn wij landelijk inzetbaar.

Tags:

delta instruments | drachten | inspectie | isolatie | kantoor | thermografie

Gerelateerd:

Nieuwsberichten:

 • Thermografie bij zonnepanelen in Arnhem
  In opdracht van Hermans Techniglaz voerden wij een thermografie inspectie uit bij de zonnepanelen van het hoofdkantoor van Alliander in Arnhem.
 • Thermografisch onderzoek kerk Boazum
  Wij deden thermografisch onderzoek bij een monumentale kerk in Boazum (Friesland) in verband met de restauratie van een unieke wandschildering.
 • Thermografie bij Van Hall Larenstein in Velp
  Wij deden onderzoek naar de mogelijkheden voor verduurzaming met gebruik van thermografie bij de vestiging van Van Hall Larenstein in Velp.
 • Thermografie VVE Parkflat 1 Amsterdam
  Energiekeurplus deed onderzoek naar de mogelijkheden voor energiebesparing bij een flat aan de Jisperveldstraat in in Amsterdam opdracht van VVE Parkflat 1.