Thermografie bij Delta Instruments in Drachten

Thermografie bij Delta Instruments in Drachten

Thermografie inspectie Delta Instruments

Energiekeurplus deed een thermografie inspectie bij het gebouw van Delta Instruments aan de Kelvinlaan in Drachten. Men wil het pand uit 2009 graag energieneutraal maken. Maar in het verleden speelden er tochtklachten waarvan de oorzaak inmiddels verholpen zou moeten zijn. Het thermografisch onderzoek van de kantoren moest de kwaliteit van herstelwerkzaamheden bij de aansluitingen van sandwich panelen op de kozijnen en gevels aantonen.

Thermografie bij isolatiegebreken

Een thermografie inspectie door een gecertificeerd thermograaf is het middel bij uitstek om isolatiegebreken op te sporen en te controleren of herstelwerkzaamheden aan thermisch isolatie doeltreffend zijn uitgevoerd. Ook kan op basis van onderzoek met gebruik van thermografie in combinatie met een Blowerdoor worden bepaald of de kwaliteit van de isolatie en kierdichting voldoende is om een gebouw energie neutraal te maken.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, thermografie – ITC Level 3 -, ultrasoon – ASNT Level 1 –  & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen, conditiemonitoring en thermografie in de industrie zijn wij landelijk inzetbaar.

Referenties

  • Thermografie Van Hall Larenstein Leeuwarden
    Energiekeurplus deed onderzoek bij de gebouwen van de vestiging van de Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden met gebruik van thermografie.
  • Onderzoek naar tocht bij nieuwbouw
    Steeds vaker worden wij gevraagd om onderzoek te doen naar de oorzaken van kou & tocht in huis of van een extreme energierekening bij nieuwbouw en na renovatie.
  • Thermografie bij de Groenhoek in Driebergen
    In opdracht van bouwbedrijf RIZ Bouw uit IJsselstein deden wij een thermografie inspectie bij de kopgevels van 234 woningen aan de Groenhoek in Driebergen.

Hartelijk dank voor het rapport!

Supersnel, top! Ook over de inhoud, de rapportage en de leesbaarheid ben ik zeer tevreden.
– K. Sikma, Groningen

Bedankt voor de rapportage!

Helder & snel. Daar kan ik wat mee!
– M. Bouman, Slochteren

Dank voor de rapportage!

Mooi duidelijk rapport met acties voor de zomer zodat we er van de winter warmpjes bij zitten.
– J. van der Sluis, Lelystad