Thermografie Van Hall Larenstein Leeuwarden

Thermografie inspectie Van Hall Larenstein Leeuwarden

Energiekeurplus is gevraagd een thermografisch onderzoek uit te voeren bij de gebouwen van de Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden en in Velp. Tijdens zo’n onderzoek brengen wij als thermografie expert het onnodig energieverlies van gebouwen en bij gebouwgebonden installaties haarscherp in beeld met gebruik van thermografie. Het thermografisch onderzoek bij de gebouwen van Van Hall Larenstein maakt onderdeel uit van de Routekaart naar Energieneutraal 2030. Deze routekaart moet uiteindelijk naar naar een volledig energieneutrale onderwijsinstelling in 2030.

Thermografie

Een thermografie inspectie – uitgevoerd door een gecertificeerd thermograaf – is een belangrijk instrument voor verduurzaming en veruit de meest efficiënte manier om onnodig energieverlies als gevolg van isolatiegebreken, naden & kieren of bouwfouten op te sporen en te voorkomen. Dit geldt niet alleen voor woningen maar vooral voor grote gebouwen zoals die van Van Hall Larenstein. Een belangrijk voordeel van het gebruik van thermografie is namelijk dat het ons in staat stelt om grote gebouwen snel & efficient in beeld te brengen. Overbodig warmteverlies en andere gebreken worden tijdens een inspectie direct duidelijk zodat wij ze aan een nader onderzoek kunnen onderwerpen.

Enkele beelden van ons onderzoek bij Van Hall Larenstein in Leeuwarden

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor woningcorporaties, de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn specialist in energie, lekdetectie, bouwkundig onderzoek, thermografie – ITC Level 3 -, blowerdoortest – SKH Level 3 – en ultrasoon inspecties. Ons werkgebied bestaat naast Leeuwarden uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Voor thermografie bij grotere gebouwen of industriële thermografie zijn wij landelijk inzetbaar.

Gerelateerd

Nieuwsberichten