Thermografie bij monument Zuidhorn

Thermografie monumentale woning Zuidhorn

Bij deze woning in Zuidhorn deed Energiekeurplus met gebruik van thermografie een inspectie vanwege een hoog energieverbruik. Omdat het een monument uit de 19e eeuw betreft bieden standaard oplossingen hier geen uitkomst. Ondanks dat er al vrij veel energiebesparende maatregelen zijn uitgevoerd valt er door het aanbrengen van isolatie, kierdichting en isolatieglas nog veel winst te boeken! 

Energie besparen met thermografie

Wil je ook thuis op de kosten van energie besparen en wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat? Vraag dan nu een thermografische inspectie aan bij Energiekeurplus. Een thermografisch onderzoek is de beste manier om isolatiegebreken, de oorzaken van warmteverlies, tochtklachten en een hoog energieverbruik op te sporen. Je ontvangt een helder thermografie rapport waarin precies te lezen valt waar bij jou in huis warmteverlies plaatsvindt en waar de oorzaken van eventuele comfortklachten te vinden zijn.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

Gerelateerd: