Sneek thermografie

thermografie sneek frieslandThermografie Sneek

Thermografie is de beste manier om warmteverlies door kieren en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt luchtlekken en koudebruggen in Sneek duidelijk zichtbaar in beeld met gebruik van thermografie. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar. Zo worden onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk gemaakt.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken en gebrekkige kierdichting zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Sneek. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Sneek de afgelopen jaren enorm zijn toegenomen kan een thermografie inspectie zich al snel terug verdienen!

Thermografie specialist

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – ITC Level 3 gecertificeerd – en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeldcamera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Sneek. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. 

Thermografisch onderzoek

Wil je precies weten waar kostbare warmte door isolatie problemen verloren gaat, waar lekkages en de oorzaken van schimmelvorming en tochtklachten te vinden zijn? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografie inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de  zakelijke & particuliere markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers, architecten en overheden. Energiekeurplus is thermografie – ITC Level 3 – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerd: