Thermografie Genemuiden

Thermografie Genemuiden

Thermografie is de beste manier om warmteverlies als gevolg van kieren en isolatiegebreken in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt in met gebruik van thermografie luchtlekken en koudebruggen in Genemuiden haarscherp in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar, zo maken wij onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken en gebrekkige kierdichting zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies en tochtklachten bij woningen, kantoren en bedrijven in Genemuiden. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Genemuiden de afgelopen jaren enorm zijn toegenomen kan een thermografie inspectie zich al snel terug verdienen!

Thermografie specialist in Genemuiden

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – ITC Level 3 gecertificeerd – en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s . Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Genemuiden.

In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreide netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen. Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaak voor comfortklachten te vinden is? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografiescan

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk adviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, lekdetectie, thermografie -ITC Level 3 – & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Gerelateerd