Thermografie Hoogeveen

Thermografie Hoogeveen

Thermografie in Hoogeveen

Een inspectie met gebruik van thermografie is de beste manier om warmteverlies door kieren en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt luchtlekken en koudebruggen duidelijk zichtbaar in beeld tijdens een thermografich onderzoek. Een warmtebeeldfoto maakt warmteverschillen zichtbaar. Hierdoor worden onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk gemaakt.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Hoogeveen. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Hoogeveen steeds verder stijgen kan thermografie zich snel terug verdienen.

Thermografie specialist in Hoogeveen

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – ITC Level 3 – en is in bezit van een geavanceerde warmtebeeld camera. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en platte daken in Hoogeveen. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreide netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen. Dus wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de zakelijke- en patticuliere markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Voor thermografie inspecties bij grotere gebouwen zijn wij landelijk actief.

Tags:

Gerelateerd: