Thermografie Appingedam

Energiekeurplus is specialist in thermografie in Appingedam

Thermografie Appingedam

Appingedam – Een thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt luchtlekken en koudebruggen met gebruik van thermografie in een heldere rapportage in beeld. Een warmtebeeld laat warmteverschillen zien aan het oppervlak van de gebouwschil zien. Zo worden warmteverlies en onzichtbare problemen in één oogopslag zichtbaar.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Appingedam. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat ook in Appingedam de kosten van energie al decennia lang zijn gestegen kan een thermografie inspectie zich snel al weer terug verdienen.

Energiekeurplus is specialist thermografie in Appingedam

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – ITC Level 3 gecertificeerd – en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekkage in platte daken en vloerverwarmingen in Appingedam. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen.

Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreide netwerk vaak ook helpen bij het oplossen van eventuele aangetroffen problemen. Dus wil je precies weten waar bij jou kostbare warmte verloren gaat of wat de oorzaken van tochtklachten en vochtproblemen zijn? Neem dan contact op voor een thermografische inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, lekdetectie, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

Gerelateerd: