Thermografie in Assen

Thermografie & blowerdoortest Assen

Met gebruik van blowerdoor, thermografie en kunstmatige rook doet Energiekeurplus onderzoek in woningen en bedrijfsgebouwen in Assen. Onder meer naar de oorzaken van tochtklachten, lekkages en een hoge energierekening. Met behulp van thermografisch onderzoek en kunstmatige rook bepalen wij tijdens een blowerdoortest precies waar naden en kieren en isolatiegebreken te vinden zijn. Vervolgens geven wij in een heldere rapportage precies aan welke maatregelen kunnen worden genomen om hoge stookkosten en comfortproblemen te voorkomen.

Hoge energiekosten, lekkage of tochtklachten?

Dus heb je last van comfortproblemen,een lekkage, vochtproblemen of tochtklachten in huis of zijn je stookkosten wel erg hoog? Wil je weten of de isolatie van je woning nog wel voldoet? Vraag dan nu een een blowerdoortest en een thermografie inspectie voor je woning in Assen aan. Energiekeurplus is de expert in bouwkundige thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – in Assen en omgeving. In een heldere rapportage maken in één oogopslag duidelijk waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaken van lekkages en comfortklachten te vinden zijn.

Blowerdoortest bij nieuwbouw in Assen

Ook bij nieuwbouw en renovatie in Assen maken wij gebruik van een blowerdoortest ter controle van de kwaliteit van de isolatie en kierdichting. Dit is geen overbodige luxe. Uit onderzoek blijkt dat er bij de oplevering van een nieuwe woning gemiddeld wel 39 zichtbare bouwfouten te vinden zijn. Een goede reden om vóór de oplevering tijdens een blowerdoortest te laten controleren of er misschien ook sprake is van naden en kieren of isolatiegebreken en andere gebreken die normaal gesproken voor het oog verborgen blijven.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, verzekeraars, aannemers en overheden. Energiekeurplus is expert in energiebesparing, lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

Gerelateerd:

Nieuwsberichten: