Thermografie in Assen

Thermografie Assen

Thermografie woning Assen

Met gebruik van thermografie deed Energiekeurplus onderzoek naar de oorzaken van een hoge energierekening in deze woning in Assen. Door thermografisch onderzoek kunnen wij precies bepalen waar warmteverlies in een woning plaatsvindt. Ook geven wij aan welke vorm van isolatie het beste aangebracht kan worden om hoge stookkosten en comfortproblemen te voorkomen.

Hoge stookkosten of comfortklachten?

Heb je last van comfortproblemen zoals vocht of tochtklachten in huis of zijn je stookkosten wel érg hoog? Wil je weten of de isolatie van je woning nog wel voldoet? Vraag dan voor een thermografie inspectie van je woning aan. Energiekeurplus is de specialist in bouwkundige thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – in Assen en omgeving. In een helder rapport maken in één oogopslag duidelijk waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaken van comfortklachten te vinden zijn.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, verzekeraars, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Hartelijk dank voor het rapport!

Supersnel, top! Ook over de inhoud, de rapportage en de leesbaarheid ben ik zeer tevreden.
– K. Sikma, Groningen

Bedankt voor de rapportage!

Helder & snel. Daar kan ik wat mee!
– M. Bouman, Slochteren

Dank voor de rapportage!

Mooi duidelijk rapport met acties voor de zomer zodat we er van de winter warmpjes bij zitten.
– J. van der Sluis, Lelystad