Energielabel UWV kantoor Sneek

Energielabel voormalig UWV kantoor SneekEnergielabel UWV kantoor Sneek

Het voormalige UWV kantoor aan de Marktstraat 8
in het centrum van Sneek werd in opdracht van projectontwikkelaar Paques (Frisia Invest) door Energiekeurplus van een energielabel voorzien. Het kantoorgebouw, dat momenteel tot mei 2019 wordt verhuurd aan de Gemeente Súdwest Fryslan zal in het begin van 2016 door de gemeente worden aangekocht.

Centrale gemeentelijke huisvesting in Sneek

De gemeenteraad van Súdwest-Fryslan is op 15 oktober akkoord gegaan met het voorstel van B&W om alle gemeentelijke diensten centraal te huisvesten in Sneek, de zogenaamde “Alles in Sneek variant”.
De aankoop van het voormalige UWV kantoor aan de Marktstraat 8 door de gemeente maakt deel uit van de centralisering van haar diensten die in 2018 afgerond zou moeten zijn.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Tags:

Gerelateerd: