Triodos hypotheek

triodos hypotheek voor energiebesparingTriodos hypotheek voor energiebesparing

Triodos stimuleert woningeigenaren om hun huis energiezuiniger te maken door de kosten van een energieadvies (maatwerkadvies) te vergoeden én door eigenaren van een energiezuinige woning te belonen met een lagere hypotheekrente. De Triodos Hypotheek koppelt de hoogte van de hypotheekrente aan het energielabel van je woning. Dus, hoe energiezuiniger je huis, hoe lager de rente.

Door thuis energie te besparen dalen je woonlasten: minder energiekosten én een lagere hypotheekrente. De energiebesparende maatregelen kun je in veel gevallen in de hypotheek meefinancieren.

Triodos vergoedt kosten energieadvies

Triodos vindt energiebesparing belangrijk en ondersteunt haar klanten bij het treffen van energiebesparende maatregelen in huis. Wanneer je  bij Triodos een hypotheek af- of oversluit ontvang je tot €300 retour op de kosten van een energieadvies. De kosten van een energieadvies van Energiekeurplus van €250 worden hierdoor volledig vergoed. Met een energieadvies van is het mogelijk om bijvoorbeeld een tochtige jaren ’30 woning met een hoog energieverbruik en een slecht energielabel G flink te verbeteren. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en het plaatsen van HR++ glas kan het energielabel al verbeterd worden tot een B-label. De hypotheekrente wordt in dit geval 0,5 % lager, dit scheelt alleen al €1500 woonlasten per jaar. Bovendien krijg je als bonus een gezond en comfortabel huis met 60-70% lagere energielasten!

Energiebesparing begint met een goed energieadvies

In een energieadvies geeft Energiekeurplus een helder beeld van de energiebesparende maatregelen die bij jou thuis het meest rendabel zijn. Ook kunnen kunnen wij van dienst zijn bij de uitvoering van energiebesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie of zonnepanelen. Bovendien geeft Energiekeurplus haar klanten altijd advies over eventuele relevante subsidiemogelijkheden voor energiebesparing. Wil je ook een lagere energierekening en een lagere hypotheekrente? Investeer dan in energiebesparing met een voordelige groene hypotheek en vraag een energieadvies aan!

Goedkope hypotheek voor energiebesparing van Triodos

Hypotheekrente bij Triodos afhankelijk van het energielabel. Tarieven per 19-09-2014

 

 

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.