Slim Wonen Westerkwartier

Slim Wonen WesterkwartierSlim Wonen Westerkwartier

Energiebesparen? Slim Wonen Westerkwartier helpt.

Slim Wonen Westerkwartier is een samenwerking tussen de gemeenten Leek, Zuidhorn, Marum en Grootegast.  Met Slim Wonen Westerkwartier worden woningeigenaren gestimuleerd energiezuinige maatregelen te nemen.

Doel Slim Wonen Westerkwartier

Het doel van Slim Wonen is de komende drie jaar jaarlijks 159 particuliere woningen een flink stuk energiezuiniger maken. Door energiebesparing of het opwekken van duurzame energie moeten de woningen minimaal 2 stappen in het energielabel verbeteren.

Westerkwartier stimuleert energiebesparing

Een groot deel van de woningvoorraad in het Westerkwartier is slecht geïsoleerd.
In deze woningen valt veel energie te besparen. Woningbezitters worden gestimuleerd om  energiebesparende maatregelen in hun woning te treffen. Energiebesparing levert woningeigenaren veel  voordeel op, zoals meer wooncomfort, lagere maandlasten en een hogere woningwaarde.

Energiebesparen is Slim investeren

Energie besparen of het opwekken van duurzame energie is een slimme investering die zich al snel terugverdient door dalende maandlasten. Het rendement van isolatie en het plaatsen van zonnepanelen levert een rendement op dat een flink hoger is dan de huidige rente op een spaarrekening, eigenlijk ben je gek als je het niet doet!

Slim Wonen Zuidhorn

De gemeente Zuidhorn werkt nauw samen met een aantal enthousiaste ondernemers die actief zijn op het gebied van energiebesparing. Slim Wonen Zuidhorn wordt mogelijk gemaakt door:
Elting, Hoekstra Bouw, Wolter Bergsma, Prieto en de gemeente Zuidhorn. Ook Energiekeurplus uit Groningen is gevraagd zich aan te sluiten bij Slim Wonen Zuidhorn.

Gratis energieadvies Zuidhorn

Om belangstellenden in Zuidhorn te helpen bij het energie besparen ontvangen zij van de Slim wonen bij besteding van €2500 bij de ondernemers van Slim Wonen Zuidhorn GRATIS een uitgebreid energieadvies ter waarde van €250 van Energiekeurplus via de Cash Back Actie.

Meld je aan voor een gratis energieadvies van Energiekeurplus met het aanmeldformulier.

Stuur het ingevulde aanmeldformulier op naar:

Gemeente Zuidhorn, Hooiweg 9, 9801 AJ, Zuidhorn

Tags:

Gerelateerd: