Thermografie Gorredijk

Eergiekeurplus is specialist in thermografie in Gorredijk

Thermografie Gorredijk

Gorredijk – Een inspectie met gebruik van thermografie is de beste manier om warmteverlies als gevolg van naden & kieren of isolatiegebreken in gebouwen op te sporen. Wij brengen door middel van thermografie luchtlekken en koudebruggen duidelijk in beeld. Een warmtebeeldfoto maakt warmteverschillen zichtbaar. Zo worden onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Gorredijk. Een thermografie inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie ook in Gorredijk sterk zijn gestegen kan thermografie zich snel terug verdienen.

Thermografie specialist in Gorredijk

Energiekeurplus is – ITC Level 3 gecertificeerd – expert in thermografie en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatiegebreken, tochtklachten, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Gorredijk. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Dus wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografie inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is expert in energiebesparing, thermografie- ITC Level 3 – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

gorredijk | inspectie | thermografie | thermografisch onderzoek

Gerelateerd: