Thermografie Gorredijk

Eergiekeurplus is specialist in thermografie in Gorredijk

Thermografie Gorredijk

Een inspectie met thermografie is de beste manier om warmteverlies door kieren en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Wij brengen door middel van thermografie luchtlekken en koudebruggen duidelijk in beeld. Een warmtebeeldfoto maakt warmteverschillen zichtbaar. Zo worden onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Gorredijk. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie ook in Gorredijk sterk zijn gestegen kan thermografie zich snel terug verdienen.

Thermografie specialist in Gorredijk

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide  bouwkundig thermograaf (level 2) en is in bezit van een geavanceerde warmtebeeld camera. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, tochtklachten schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Gorredijk. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreide netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen.

Dus wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.