Thermografie Haren

Eergiekeurplus is specialist in thermografie in HarenThermografie Haren

Een thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies door naden, kieren, koudebruggen en andere isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt in met gebruik van thermografie vochtproblemen en isolatiegebreken in Haren duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Haren. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft een helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van je energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie ook in Haren de afgelopen decennia enorm zijn toegenomen kan een thermografie inspectie zich al snel terug verdienen!

Thermografie specialist Haren

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf (ITC level 2 gecertificeerd) en is in bezit van een geavanceerde warmtebeeld camera. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Haren. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreide netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen.

Thermografie inspectie

Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaak voor comfortklachten te vinden is? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.