Thermografie Haren

Thermografie in Haren

Een thermografie inspectie is dé manier bij uitstek om lekkages en warmteverlies als gevolg van naden & kieren, koudebruggen en andere isolatiegebreken in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus is ITC Level 3 gecertificeerd thermografie expert en brengt vochtproblemen en isolatiegebreken bij gebouwen in Haren duidelijk in beeld met gebruik van thermografie. Warmtebeelden maken warmteverschillen zichtbaar, zodat wij onzichtbare problemen in één oogopslag kunnen aantonen.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft een helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van je energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie – ook in Haren – de afgelopen decennia enorm zijn toegenomen kan een thermografie inspectie zich al snel terug verdienen!

Thermografie expert in Haren

Energiekeurplus is ITC level 3 gecertificeerd expert in thermografie en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeldcamera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatiegebreken, schimmelvorming en lekkages in vloerverwarmingen en – platte daken. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen.

Enkele beelden van onze inspecties in Haren

Thermografie inspectie

Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaken van een hoge energierekening, vochtproblemen, lekkages of comfortklachten te vinden zijn? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografie inspectie! Om moeilijk bereikbare plaatsen, zoals daken te inspecteren maken wij gebruik van een inspectiedrone die is voorzien van een warmtebeeldcamera met een hoge resolutie.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers, architecten en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Tags:

Gerelateerd: