Thermografie inspectie bij een villa in Baarn

Thermografie bij villa in Baarn

Energiekeurplus voerde een thermografie inspectie uit bij een villa in Baarn. Door middel van een thermografisch onderzoek brachten we de huidige kwaliteit van de bouwkundige schil van het object nauwkeurig in beeld. Daarnaast gaf Energiekeurplus in haar rapportage de mogelijkheden voor energiebesparing in het pand aan.

Renovatie villa

Deze villa uit 1904 in Baarn zal binnenkort intern grondig worden verbouwd. Het is belangrijk dat er op natuurlijke momenten, zoals bij een verbouwing van een dergelijk pand voldoende aandacht wordt besteed aan de energetische kenmerken en verbetermogelijkheden. De beste manier om hierin inzicht te verkrijgen is door gebruik te maken van een thermografie.

Energiebesparing Baarn

Met de juiste energiebesparende maatregelen kan het energieverbruik in oude panden -zoals bij deze villa in Baarn – drastisch worden teruggebracht. Tegelijk kan het leefklimaat er ook sterk worden verbeterd. Door het aanbrengen van onder meer isolatie en kierdichting en door het vervangen van enkel glas kunnen problemen als tochtklachten, condensatie en schimmelvorming worden verholpen.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij zijn partner van woning- en gebouweigenaren, architecten, aannemers en overheden. Energiekeurplus is expert in energiebesparing, lekdetectie, thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd- & blowerdoor.

Tags:

Gerelateerd: