Thermografie inspectie bij een villa in Baarn

Thermografie bij een villa in Baarn

Thermografie bij villa in Baarn

Energiekeurplus deed een thermografie inspectie bij een villa in Baarn. Door middel van een thermografisch onderzoek brachten we de huidige kwaliteit van de bouwkundige schil van het object nauwkeurig in beeld. Daarnaast gaf Energiekeurplus in haar rapportage de mogelijkheden voor energiebesparing in het pand aan.

Renovatie villa

Deze villa uit 1904 in Baarn zal binnenkort intern grondig worden verbouwd. Het is belangrijk dat er op natuurlijke momenten, zoals bij een verbouwing van een dergelijk pand voldoende aandacht wordt besteed aan de energetische kenmerken en verbetermogelijkheden. De beste manier hiervoor is door gebruik te maken van een thermografie inspectie.

Energiebesparing Baarn

Met de juiste energiebesparende maatregelen kan het energieverbruik in oude panden -zoals bij deze villa in Baarn – drastisch worden teruggebracht. Tegelijk kan het leefklimaat er ook sterk worden verbeterd. Door het aanbrengen van onder meer kierdichting en kierdichting en door het vervangen van enkel glas kunnen problemen als tochtklachten, condensatie en schimmelvorming worden verholpen.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is de specialist in energiebesparing, lekdetectie, thermografie – ITC Level 3- & blowerdoor.

Hartelijk dank voor het rapport!

Supersnel, top! Ook over de inhoud, de rapportage en de leesbaarheid ben ik zeer tevreden.
– K. Sikma, Groningen

Bedankt voor de rapportage!

Helder & snel. Daar kan ik wat mee!
– M. Bouman, Slochteren

Dank voor de rapportage!

Mooi duidelijk rapport met acties voor de zomer zodat we er van de winter warmpjes bij zitten.
– J. van der Sluis, Lelystad