Thermografie inspectie bij een villa in Baarn

Thermografie bij een villa in BaarnThermografie Baarn

Energiekeurplus deed een thermografie inspectie bij een villa in Baarn. Door middel van een thermografisch onderzoek brachten we de huidige kwaliteit van de bouwkundige schil van het object nauwkeurig in beeld. Daarnaast gaf Energiekeurplus in haar rapportage de mogelijkheden voor energiebesparing in het pand aan.

Renovatie villa

Deze villa uit 1904 in Baarn zal binnenkort intern grondig worden verbouwd. Het is belangrijk dat er op natuurlijke momenten, zoals bij een verbouwing van een dergelijk pand voldoende aandacht wordt besteed aan de energetische kenmerken en verbetermogelijkheden. De beste manier hiervoor is door gebruik te maken van een thermografie inspectie.

Met de juiste energiebesparende maatregelen kan het energieverbruik in oude panden drastisch worden teruggebracht. Tegelijk kan het leefklimaat er ook sterk worden verbeterd. Door het aanbrengen van onder meer isolatie, kierdichting en door het vervangen van enkel glas kunnen problemen als tocht, condens en schimmelvorming worden verholpen. 

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.