Stadskanaal thermografie

Eergiekeurplus is specialist in thermografie in StadskanaalThermografie Stadskanaal

Een thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies door naden, kieren, koudebruggen en andere isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt in met gebruik van thermografie vochtproblemen en isolatiegebreken in Stadskanaal duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmte verschillen zichtbaar, waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Stadskanaal. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Stadskanaal de afgelopen jaren enorm zijn toegenomen kan een thermografie inspectie zich al snel terug verdienen!

Thermografie in Stadskanaal

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – ITC Level 3 gecertificeerd – en maakt gebruik van geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, tochtklachten, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Stadskanaal. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen.

Thermografie inspectie

Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaak voor comfortklachten te vinden is? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografie inspectie! Op moeilijk bereikbare plaatsen maken wij gebruik van een drone met een visuele zoomcamera en een warmtebeeldcamera met hoge resolutie.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie – ITC level 3 gecertificeerd – & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerd: