Thermografie Nijverdal

Energiekeurplus is specialist in thermografie in NijverdalThermografie Nijverdal

Een thermografisch onderzoek is de veruit beste manier om kostbaar warmteverlies door isolatieproblemen of naden en kieren in gebouwen in Nijverdal op te sporen. Energiekeurplus brengt met gebruik van thermografie luchtlekken en koudebruggen in Nijverdal duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar. Zo worden onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Nijverdal. Een thermografisch onderzoek van Energiekeurplus geeft  je een helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van je energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie de afgelopen jaren enorm zij gestegen kan een thermografisch onderzoek zich snel terug verdienen.

Bouwkundige thermografie

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf (ITC Level 3 gecertificeerd) en is in bezit van een geavanceerde warmtebeeld camera. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatiegebreken, Tochtklachten, schimmelvorming, lekken in  vloerverwarmingen en – platte daken in Ommen. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreide netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen.

Thermografie inspectie Nijverdal

Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaak voor tochtklachten te vinden is? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografisch onderzoek! Wij werken naast Nijverdal in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Gerelateerd