Thermografie Hoogezand

Eergiekeurplus is specialist in thermografie in HoogezandThermografie Hoogezand

Thermografie is de beste manier om warmteverlies door naden en kieren of andere isolatiegebreken in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt tijdens een thermografisch onderzoek luchtlekken, vochtproblemen en koudebruggen in gebouwen in Hoogezand duidelijk in beeld. Een goed warmtebeeld maakt warmteverschillen zichtbaar, waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden gemaakt.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken en gebrekkige kierdichting zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Hoogezand. Een thermografie inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Hoogezand de afgelopen jaren enorm zijn toegenomen kan een thermografie inspectie zich al snel terug verdienen!

Thermografie specialist in Hoogezand

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf – ITC Level 3 gecertificeerd – en is in bezit van een geavanceerde warmtebeeld camera’s. Wij doen hiermee onderzoek naar warmteverlies, tochtklachten, isolatiegebreken, schimmelvorming, lekkages in vloerverwarmingen en – platte daken in Hoogezand. In een thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaak voor comfortklachten zoals tocht, condensatie en schimmel te vinden is? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografiescan

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, bouwgebreken, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerd:

Geschatte leestijd: 2 minuten