Thermografie & Blowerdoor in Lelystad

Thermografie of Blowerdoor bij isolatieproblemen en tochtklachten in LelystadThermografie en Blowerdoor in Lelystad

Energiekeurplus is de specialist in thermografie in Lelystad. Wij doen thermografisch onderzoek in woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onvoldoende isolatie, luchtlekken, lekkages en bouwfouten zijn belangrijke oorzaken van energieverspilling en comfortklachten in gebouwen. Met gebruik van thermografie en Blowerdoor spoort Energiekeurplus zwakke plekken in de gebouwschil op zodat zij kunnen worden hersteld.

Thermografie in Lelystad

Thermografie maakt warmteverschillen zichtbaar, voor het blote oog onzichtbare problemen worden zo duidelijk gemaakt. Thermografie geeft een helder inzicht in de mogelijkheden om het binnenklimaat comfortabel en gezond te maken. Ook brengen wij luchtlekken, koudebruggen, isolatiegebreken en de mogelijkheden voor energiebesparing in beeld. Energiekeurplus beschrijft de aangetroffen problemen in een helder inspectie rapport zodat zij hersteld kunnen worden.

Blowerdoor

Ventilatie is essentieel voor de gezondheid van bewoners en werknemers. Om goed te kunnen ventileren is het belangrijk dat ongecontroleerde infiltratie door naden en kieren voorkomen wordt. Luchtlekken in de gebouwschil veroorzaken veel problemen zoals tochtklachten, condensatie, schimmel, geluidsklachten, schade en brandgevaar. Luchtlekken kunnen met gebruik van blowerdoor en thermografie door Energiekeurplus worden opgespoord. Door de kieren vervolgens af te dichten wordt het comfort verbeterd en bovendien kan het een energiebesparing van wel 30% opleveren!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerd: