Aankoopkeuring thermografie

Aankoopkeuring blowerdoor & thermografie

Overweeg je de aankoop van een nieuwe woning? Vraag dan een aankoopkeuring thermografie aan bij Energiekeurplus. Wij zijn bouwkundig inspecteur en ITC Level 3 gecertificeerd expert in woning & gebouw thermografie. Tijdens de keuring brengen wij verborgen gebreken zoals isolatieproblemen, naden & kieren, vochtproblemen, bouwfouten en de oorzaken van een hoog energieverbruik haarscherp in beeld. Hiervoor maken wij gebruik van blowerdoor, thermografie en kunstmatige rook.

Aankoopkeuring brengt verborgen gebreken in beeld

Een aankoopkeuring met blowerdoor en thermografie kan je voor hoge kosten behoeden. Bij de aankoop van een woning met een energielabel A die er op het oog prima uitziet is niet uit te sluiten dat er verborgen gebreken spelen. Hierbij kan ondermeer worden gedacht aan isolatiegebreken, tochtklachten, lekkages, vochtproblemen of aan schade door ongedierte. Maak daarom gebruik van onze diensten, een aankoopkeuring met blowerdoor & thermografie kan je namelijk voor een dure miskoop behoeden!

Thermografie maakt warmteverlies zichtbaar

De kosten voor het verwarmen van een woning stijgen al jaren en maken een steeds groter deel uit van de maandelijkse lasten. Om in te schatten of de toekomstige maandlasten van een nieuw huis wel op te brengen zijn is het dus belangrijk om vóór de aankoop te weten hoe het met de kwaliteit van de isolatie, de kierdichting en het warmteverlies is gesteld. In een heldere rapportage tonen wij eventuele aangetroffen problemen en geven we advies over te nemen energiebesparende maatregelen.

Keuring bij oplevering van nieuwbouw

Wij weten uit ervaring dat er ook bij de oplevering van een nieuwbouw woning vaak problemen spelen. Een nieuwbouw woning heeft namelijk bij oplevering gemiddeld 28 bouwfouten en in veel gevallen wordt niet aan de minimale eisen van het Bouwbesluit voldaan. Het is dus belangrijk om voor de oplevering een woningkeuring uit te laten voeren. Tijdens een QV10 meting controleren wij of de woning wel aan de EPC berekening voldoet. Daarnaast sporen wij luchtlekken, vochtproblemen en isolatiegebreken op met thermografie en kunstmatige rook.

Wat zijn de kosten van een aankoopkeuring?

De kosten voor een keuring bij aankoop van een woning met blowerdoor & thermografie zijn vanaf €350 voor een woning. Maak gebruik van het aanvraagformulier, wij geven graag een offerte op maat!

In welke regio is Energiekeurplus actief?

Energiekeurplus voert aankoopkeuringen uit in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Gerelateerde diensten:

Geschatte leestijd: 2 minuten