Thermografie & Blowerdoor in Almere

Thermografie of Blowerdoor bij isolatieproblemen en tochtklachten in AlmereThermografie en Blowerdoor in Almere

Energiekeurplus is specialist in thermografie in Almere. Wij doen thermografisch onderzoek in woningen, kantoren en bedrijven. Ontoereikende isolatie, luchtlekken, lekkages en bouwfouten zijn de oorzaken van comfortklachten en een hoog energieverbruik in gebouwen. Met gebruik van thermografie en blowerdoor sporen wij alle zwakke plekken in de gebouwschil op zodat ze vervolgens gericht kunnen worden hersteld.

Thermografie Almere

Met gebruik van thermografie maken wij warmteverschillen zichtbaar voor het blote oog, onzichtbare problemen worden zo duidelijk gemaakt. Thermografie geeft een helder inzicht in de mogelijkheden om het binnenklimaat comfortabel en gezond te maken. Ook brengen wij luchtlekken, koudebruggen, isolatiegebreken en de mogelijkheden voor energiebesparing in beeld. Energiekeurplus beschrijft de aangetroffen problemen in een helder inspectierapport zodat zij hersteld kunnen worden. 

Blowerdoor Almere

Ventilatie is essentieel voor de gezondheid van bewoners en werknemers. Om goed te kunnen ventileren is het belangrijk dat ongecontroleerde infiltratie door naden en kieren voorkomen wordt. Luchtlekken in de gebouwschil veroorzaken veel problemen zoals tochtklachten, condensatie, schimmel, geluidsoverlast, schade en brandgevaar. Luchtlekken kunnen met gebruik van blowerdoor en thermografie door Energiekeurplus worden opgespoord. Door de kieren vervolgens af te dichten wordt het comfort verbeterd en bovendien kan het een energiebesparing van wel 30% opleveren!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie – ITC Level 3 – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Voor inspecties bij grotere gebouwen en in de industrie zijn wij landelijk actief.

Tags:

Gerelateerd: