Energielabel voor kantoor Univé in Roden en Rolde

Energielabel kantoor Univé RodenEnergielabel voor Univé Roden en Rolde

Energiekeurplus stelde een energielabel op voor het kantoor van Univé Noord-Nederland in Roden. Het verzekeringskantoor aan de Nieuweweg 2 in Roden werd in het jaar 2000 nog uitgebreid. Maar het gebouw wordt binnenkort verkocht omdat het tegenwoordig te groot is. Univé heeft aangegeven in Roden aanwezig te willen blijven. Om flexibeler te zijn én dichter bij haar klanten te staan wil zij een kleinere vestiging in het centrum van het dorp huren.

Verkoop verzekeringskantoren

Univé Noord-Nederland wil dus graag dichter bij haar klanten komen staan. In verband met dit beleid zijn behalve het kantoor in Roden ook het hoofdkantoor aan de Bommerstraat 1 in Assen en de kantoren in Meppel en Leek te koop gezet. De vestiging van het verzekeringsbedrijf aan de Hoofdstraat in Rolde heeft inmiddels een nieuwe eigenaar gevonden en is eveneens door Energiekeurplus van een energielabel voorzien.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Datum 19 maart 2017 Energiekeurplus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.