Energieadvies Roden

Energieadvies Roden

Energieadvies Roden

Bij deze woning in Roden werden op basis van ons energieadvies dakisolatie en spouwmuurisolatie aangebracht. Door het aanbrengen van deze isolatie verbeterde ten eerste het wooncomfort aanzienlijk, maar daarnaast leidde het ook tot een grote verbetering van het energielabel van een F tot een C-label. Bovendien leveren de verbeteringen de bewoonster van het huis een energiebesparing op bijna 40 procent!

Energieadvies in Roden en omgeving

Wij geven energieadvies aan eigenaren van woningen, kantoren en bedrijven in Roden en omstreken op basis van een uitgebreid onderzoek met gebruik van blowerdoor, thermografie en kunstmatige rook. Zo brengen wij alle eerst oorzaken van onnodig warmteverlies haarscherp in beeld. Daarna geven we in in helder adviesrapport aan waar bij jou het meeste besparen val in de vorm van een prioriteitenlijst. Dat is vaak meer dan je denkt, in de praktijk blijken de mogelijkheden voor energiebesparing in een woning, bedrijf of kantoor op te lopen van zo’n 30 tot soms wel 70 procent!

Grip op je energierekening?

Wil je ook eindelijk eens grip op de kosten van energie, of overweeg je om gebruik te gaan maken van een warmtepomp? Neem dan contact op voor een uitgebreid energieadvies op basis van gedegen onderzoek met blowerdoor, thermografie en kunstmatige rook. We laten je opnieuw kennis maken met je eigen woning en geven helder inzicht in de zwakke plekken in de gebouwschil, zodat je precies weet waar de kansen voor verbetering te vinden zijn.

Enkele voorbeelden van energieadvies in Roden

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de expert in energiebesparing, thermografie & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat naast Roden uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Tags:

Gerelateerd: